Jolijn Grooten

Jolijn Grooten is gediplomeerd NLP trainer (Neuro Linguistisch Programmeren), Systemisch Coach en Master in de EAD Trainingsmethode (Equine Assisted Development). Daarnaast is zij jaren werkzaam geweest in de bedrijfswereld in diverse functies, zowel in ondersteunende als in leidinggevende functies.

 

Jolijn is ervaringsexpert in de omgang met paarden. Zij heeft meer dan 30 jaar levenservaring met paarden en was jaren actief als dressuuramazone en instructeur.

Op persoonlijk vlak is Jolijn een gedreven, ambitieus en nuchter persoon. Opgegroeid met een mentaliteit van "niet lullen maar poetsen", maakt dat zij ook in haar dagelijkse werkzaamheden houdt van een oprechte en directe benadering.

 

De combinatie van coaching en training, haar ervaring en kennis van groepsprocessen en de paarden brengen een prachtige totaaloplossing. Door de jarenlange ervaring op de werkvloer weet Jolijn hoe belangrijk authentiek leiderschap, (non) verbale communicatie, motivatie en oprechte samenwerking is. De kennis van processen biedt een directe koppeling naar de werkvloer, de paarden leggen de link naar subjectieve begrippen zoals verbinding, gevoel, empathie en lichaamstaal.

 

Jolijn blijft zichzelf continu ontwikkelen in het vak. Ze neemt met regelmaat deel aan Masterclasses en gerelateerde trainingen, daarnaast is zij lid van diverse intervisiegroepen. 

 

Op haar eigen trainingslocatie in Velden deelt Jolijn haar kennis en ervaring graag met anderen. Jolijn werkt uitsluitend met eigen paarden. Ben je benieuwd of wil je graag kennismaken? Neem dan contact met ons op. klik hier

 


Evelien Mustert

Evelien Mustert is een onderwijsprofessional met bijna 25 jaar ervaring in het (montessori-)basisonderwijs en speciaal onderwijs. Maria Montessori gebruikte de slogan: "Leer mij het zelf te doen". Dit is niet alleen van toepassing binnen de schoolmuren maar zeker ook in de paardenbak tijdens coachsessies!

 

In de dagelijkse omgang met kinderen, ouders en collega's merkte Evelien dat zij vaak tegen problemen aanlopen waar niet direct een antwoord of oplossing voor te vinden is.  Door middel van het coachen met paarden kunnen kleine en grote mensen antwoorden vinden op hun vragen. Niet de coach draagt de oplossing aan maar zijzelf. LEER MIJ HET ZELF TE DOEN is ook daar van toepassing!

 

Haar liefde voor paarden begon al op jonge leeftijd en is nooit meer over gegaan. Inmiddels heeft Evelien 40 jaar paardenervaring. Waar de focus vroeger op het rijden en opleiden van paarden lag, is deze nu vooral gericht op het gedrag van paarden.  Een logisch vervolg was dan ook om een opleiding tot coach met paarden te volgen. Evelien is Excellent Coach met paarden.  Zij gebruikt o.a. de PAS (Paard Als Spiegel) methodiek om kinderen en (jong) volwassenen te coachen en te begeleiden. 

 

Evelien is heel goed in het kritisch luisteren en filteren van informatie.  Dit weet zij op een respectvolle en soms humoristische wijze terug te koppelen naar de coachee. Daarnaast is Evelien bijzonder creatief van geest en uitermate gericht op oplossingsgericht coachen. Samen met haar paarden vormt Evelien een sterk team!

 

"You never walk alone"