2-daagse studie Paardenkracht voor Pubers

In deze 2 daagse cursus ontvang je het volledige "Paardenkracht voor Pubers" concept inclusief draaiboek, oefeningen, theorie, het werkboek en alle formulieren. Alle thema’s en oefeningen van de cursus "Paardenkracht voor Pubers" komen aan bod, daarnaast ontvang je alle achtergrond informatie rondom het organiseren en uitvoeren van de cursus.

Na het volgen van deze studie ben je als paardencoach startklaar om direct deze cursus te organiseren. Met het certificaat "Paardenkracht voor PubersTrainer" mag je binnen jouw eigen bedrijf samen met een collega de cursus vorm geven.

 

Groots & Puur met Paardenkracht vraagt hiervoor GEEN jaarlijkse bijdrage maar kan wel, indien gewenst, ondersteuning op maat leveren. De 2-daagse is heel praktisch van opzet met voldoende theoretische diepgang.  Tijdens de ochtenden wordt alle theorie behandeld en doe je veel praktische kennis op rondom het organiseren van de cursus. Tijdens de middagen gaan we aan de slag met de praktijkoefeningen, samen met de paarden.

 

Werkboek

Bij de cursus "Paardenkracht voor Pubers" hoort een uniek werkboek van bijna 50 pagina's. Elke deelnemende puber ontvangt bij aanvang van de cursus een eigen werkboek, hierin staan theorie en oefeningen welke deels tijdens de cursus

behandeld worden, echter ook oefeningen om thuis met ouders, broertjes/zusjes of anderen te doen. De kracht van de cursus zit hem mede in de samenwerking ouders-kinderen-coaches. Zo wordt het geleerde ook direct toegepast in het

dagelijks leven en blijft het niet iets van "1x in de week"! Ouders leren er ook van :-) 

 

Wat ontvang je allemaal?

Na afloop van de studie ontvang je het complete en unieke concept Paardenkracht voor Pubers. Je ontvangt na afloop van de studie 2-daagse alle benodigde informatie en documenten, zoals draaiboeken, oefeningen, formulieren, brieven en overige voorbeelddocumenten.

Op papier ontvang je een studiemap met theorie en praktische informatie rondom de organisatie van de cursus.

Werkboeken, flyers, website-abonnementen en trainersbordjes kunnen na afloop van de cursus via een beveiligde webshop besteld worden. Hiervoor is een keuze uit diverse bestelpakketten. Je betaalt dus niet voor een dure licentie, uitsluitend voor de materialen welke je nodig hebt om de cursus te organiseren.

Na afloop van de studie conformeer je je als trainer aan de Paardenkracht voor Pubers gedragscode, welke voorziet in de waarborging van de veiligheid, kwaliteit en ethiek van het Paardenkracht voor Pubers concept.

 

Voor wie:

De specialisatie studie Paardenkracht voor Pubers is toegankelijk voor gediplomeerde paardencoaches. Ben jij opgeleid tot paardencoach en werk jij graag met kinderen in de leeftijd van 11-16 jaar dan is deze studie wellicht interessant voor jou. Vanaf het najaar 2017 leiden wij coaches op uit de hele Benelux met als doel een netwerk van collega's te vormen. Wil jij je ook graag aansluiten bij een inspirerend netwerk van enthousiaste collega's?.

 

Wil jij je ook graag aansluiten bij een inspirerend netwerk van enthousiaste collega's? Meld je dan aan voor één van de 2-daagse studies.

 

Kosten: 

De kosten voor deze studie-2 daagse incl. alle studie-materialen bedragen Euro 595,00 excl. btw p.p.

Deze cursus kan BTW vrij gefactureerd worden.

 

Beide dagen worden volledig verzorgd, inclusief drank, lunch en tussendoortjes.

 

De studie wordt georganiseerd op onze sfeervolle locatie in Velden (Noord-Limburg), tenzij anders aangegeven. Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van B&B tot luxe 4* Hotel.

 

Data en aanmelden:

Klik hier voor de actuele data.

https://www.paardenkrachtvoorpubers.com/hoe-word-ik-paardenkracht-voor-pubers-trainer/

 

 

Meer informatie vind je tevens op www.paardenkrachtvoorpubers.com